ЗА НАС

Фирма Артесан  е създадена през 2015 г. С основна дейност доставка и монтаж на оградни пана и мрежи. С развитието си във времето и професионалните опитни служители, фирмата разширява продуктовата си гама, както и услугите извършвани в областта на оградните съоражения, строително монтажните работи свързани с тях.

Предлаганите от нас продукти са с гарантиран произход и високо качество. Оградните 3D и 2D пана и всички електрозаварени и плетени мрежи са българско производство, произведени по най – съвременни стандарти качество и дизайн.

Нашите партньори са сертифицирани по европейски стандартите за качество и с дългогодишен доказан опит и професионализъм.

Нашите оградни системи намират широко приложение в градска среда, селища, индустрия, спортни площадки, земеделие и животновъдство, декорация на ландфт и екстериорния дизайн, защита и превенция и много други приложения.

Основни дейности на фирмата са:

Проектиране, доставка и монтаж на оградни съоръжения

Доставка и монтаж на пешеходни врати, двукрили врати, конзолни врати, релсови врати и тяхната автоматизация.

Продажба на електро-заварени мрежи, оградни пана и колове, мрежи за замазка , бодлива тел и други;

Градински услуги , озеленяване, почистване и поддръжка на паркове, алеи, градини, дворове, между жилищни пространства, хотелски комплекси и други;

Проектиране и изграждане на перголи, беседки, градински постройки, барбекюта, каменни зидарии и други;

Почиствана на сгради след строително ремонтни дейности;

Нашата Мисия

​Мисията ни – да изградим, утвърдим и задържим високия имидж на предлаганите продукти и услуги на нашите клиенти. Да бъдем винаги в услуга на клиента – да работим изцяло в стремежа си да спечелим, задържим и удовлетворим неговите изисквания. Да изградим доверие с нашите клиенти.

Нашите Цели

Целите ни – да не спираме да се развиваме и разрастваме, да обогатяваме непрекъснато асортимента на предлаганите стоки и услуги, отговарящ изцяло на високо технологичните съвременни стандарти.

174Завършени проекти
65000Опъната телена мрежа
150Доволни клиенти
За повече информация

Свържете се с нас